Bou en ferbou

Home > Bou en ferbou

Bou en ferbou

Duurzaam Bouwloket Achtkarspelen

Heeft u vragen over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen of energie opwekken? Het digitale energieloket van Achtkarspelen helpt u van A tot Z bij het verduurzamen van uw woning.

Subsidiecheck

Doe de subsidiecheck via het gemeentelijke Duurzaam Bouwloket Achtkarspelen op www.duurzaambouwloket.nl/subsidieregelingen. Geef aan welke maatregelen u wilt gaan toepassen en ontdek of er landelijke / regionale / lokale subsidieregelingen aanwezig zijn. De adviseurs zoeken het voor u uit!

Heeft u vragen over de subsidie of wilt u meer informatie en advies over een maatregel? Laat u gratis en onafhankelijk adviseren door te mailen (info@duurzaambouwloket.nl) of te bellen (072-743 39 56).

Is er geen subsidie beschikbaar voor uw maatregel? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte.

Gratis informatie en advies

Inwoners uit de gemeente kunnen gratis en onafhankelijk informatie/advies inwinnen op de website www.duurzaambouwloket.nl/gemeente-achtkarspelen.

De adviseurs van het Duurzaam Bouwloket staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Schroom niet en mail uw vraag naar info@duurzaambouwloket.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 06 48 48 11 88.

Nieuwsbrief

Wilt u elk kwartaal een nieuwsbrief ontvangen en daardoor op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes binnen de gemeente met betrekking subsidieregelingen, duurzaam (ver)bouwen en energie besparen? Meld u dan aan op http://duurzaambouwloket.nl/landingspagina_nieuwsbrief.php.  

Tips

Ontvang wekelijks gratis tips door het Duurzaam Bouwloket te volgen op social media: