Achtkarspelen introduceert jongerenonderscheiding ‘Jongereinkomplimint’ (09-05-2019)

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Nieuws > Achtkarspelen introduceert jongerenonderscheiding ‘Jongereinkomplimint’

Achtkarspelen introduceert jongerenonderscheiding ‘Jongereinkomplimint’ (09-05-2019)

RSS
Dit item is verlopen op 13-06-2019.

Jongeren die een positieve, vrijwillige bijdrage leveren zet de gemeente Achtkarspelen vanaf dit jaar in het zonnetje met jongerenonderscheiding het ‘Jongereinkompliment. Jongeren tot 22 jaar die een heldendaad hebben verricht, zich belangeloos inzetten voor hun club of vereniging of zich op een andere manier positief onderscheiden komen hiervoor in aanmerking. Bewoners kunnen zelf iemand nomineren via de website van de gemeente.

Burgemeester Oebele Brouwer vindt het belangrijk dat er een onderscheiding komt speciaal voor jongeren. ‘Wij zien dat er in onze gemeente veel jongeren zijn die een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap. Met deze onderscheiding kunnen we ze een extra compliment geven’, aldus Brouwer. Samen met twee raadsleden en een lid van de jongerenraad kiest burgemeester Oebele Brouwer uiteindelijk de winnaar. Tijdens de Midsimmermoeting op woensdag 19 juni ontvangt de winnaar, uit handen van de burgemeester, een mooie prijs en eeuwige roem. De Midsimmermoeting is een jaarlijks terugkerend evenement voor bedrijven en inwoners van de gemeente Achtkarspelen en vindt plaats op de parkeerplaats voor het gemeentehuis.

Nomineren

Ken je iemand die in aanmerking komt voor deze onderscheiding? Geef diegene voor 13 juni op via www.achtkarspelen.nl/jongereinkomplimint. Hier lees je ook de voorwaarden waaraan de inzending moet voldoen.

Contact opnemen

Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost (adres en route)

gemeente@achtkarspelen.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!

06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Opmerking/verbeterpunt voor deze website?