Burendagontbijt voor alle inwoners van Achtkarspelen (06-09-2018)

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Nieuws > Burendagontbijt voor alle inwoners van Achtkarspelen

Burendagontbijt voor alle inwoners van Achtkarspelen (06-09-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 23-09-2018.

Op zaterdag 22 september is het weer Burendag. De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van Achtkarspelen nodigen alle inwoners van Achtkarspelen uit voor een gezamenlijk ontbijt.

Dit jaar vindt het burendagontbijt plaats in dorpshuis De Smoutte in Boelenslaan. Iedereen die daar zin in heeft mag aanschuiven tussen 8.30 en 10.30 uur om een broodje te eten met het gemeentebestuur. Voor de kinderen is een springkussen aanwezig.

Burendag

In Achtkarspelen is het sinds 2007 goed gebruik dat de gemeente op burendag een (gratis) ontbijt organiseert voor de inwoners van Achtkarspelen. Ieder jaar trekt deze activiteit veel belangstelling. Inwoners kunnen kennismaken met raadsleden en bestuurders van de gemeente.
 

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Het doel van deze dag is om de saamhorigheid in de samenleving te versterken. Achtkarspelen organiseert het burendagontbijt voor de tiende keer op rij, ieder jaar in een ander dorp van de gemeente.

Contact opnemen

Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost (adres en route)

gemeente@achtkarspelen.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!

06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Opmerking/verbeterpunt voor deze website?