Koninklijke onderscheiding voor Corry Helfrich-Hiemstra uit Surhuisterveen (06-06-2018)

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Nieuws > Koninklijke onderscheiding voor Corry Helfrich-Hiemstra uit Surhuisterveen

Koninklijke onderscheiding voor Corry Helfrich-Hiemstra uit Surhuisterveen (06-06-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 20-06-2018.

Burgemeester Gerben Gerbrandy heeft dinsdag 5 juni een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Corry Helfrich-Hiemstra (62) uit Surhuisterveen.

Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst ter ere van het 60-jarig bestaan van Korfbalvereniging It Fean te Surhuisterveen. Mevrouw Helfrich-Hiemstra is onderscheiden omdat zij al meer dan 45 jaar en tot op de dag van vandaag vrijwilliger is van de korfbalvereniging.

Corry Helfrich-Hiemstra is niet alleen voor haar grote inzet als vrijwilliger voor korfbalvereniging It Fean onderscheiden (zij is/was o.a. jeugdtrainer, scheidsrechter, bestuurslid, lid van de technische commissie en draaide kantinediensten). Ook is zij onderscheiden voor haar jarenlange inzet voor Tennisvereniging Surhuisterveen en omstreken (TSO) en haar vrijwilligerswerk voor openluchtzwembad Wettervlecke. Bij de tennisvereniging was zij o.a. bestuurslid, beheerde de ledenadministratie en was redactielid voor het clubblad. Bij Wettervlecke is zij bestuurslid en ze regelt de voorverkoop van leskaarten en abonnementen, de barbecue voor vrijwilligers, leidt de sport- en speldagen en voert functioneringsgesprekken. 

Voor al deze activiteiten is zij onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Contact opnemen

Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost (adres en route)

gemeente@achtkarspelen.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!

06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Opmerking/verbeterpunt voor deze website?