Themabijeenkomst over subsidies voor de sport, 29 oktober (05-10-2018)

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Nieuws > Themabijeenkomst over subsidies voor de sport, 29 oktober

Themabijeenkomst over subsidies voor de sport, 29 oktober (05-10-2018)

RSS
Dit item is verlopen op 30-10-2018.

Heeft u het gevoel dat er veel meer subsidiemogelijkheden zijn dan waar u nu al gebruik van maakt? Maar heeft u geen idee hoe u hiervan gebruik kunt maken? Op maandag 29 oktober van 19.30 tot 21.00 uur organiseren de gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel hier een themabijeenkomst over. Deze vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis te Buitenpost.

Subsidiedeskundige Ben Moonen van Sportsubsidie.nl neemt u mee naar de wonderlijke wereld van de subsidies en fondsen voor de sport. Dit vooral ook naar aanleiding van de wijzigingen sportvrijstelling BTW. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer inzicht in de subsidiemogelijkheden van sportverenigingen.

Er is speciaal aandacht voor de nieuwe subsidieregeling Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties.

Vanaf 1 januari 2019 kunnen verenigingen en stichtingen subsidie aanvragen voor investeringen in de sportaccommodatie en de aanschaf van sportmaterialen. Dit als compensatie van het financiƫle nadeel van het nieuwe sportbesluit. De subsidie is 20% van de investering en dat kan oplopen tot 35% wanneer ook sprake is van maatregelen op het vlak van energiebesparing/-opwekking en/of toegankelijkheid. Een kans die u niet mag missen!

Aanmelden
De themabijeenkomst is bedoeld voor de sportverenigingen, vertegenwoordigers amateursport, in de gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel. De deelname hieraan is gratis. Bent u geĆÆnteresseerd? U kunt zich opgeven via e.deboer@achtkarspelen.nl of jschaap@t-diel.nl.

Contact opnemen

Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost (adres en route)

gemeente@achtkarspelen.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!

06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Opmerking/verbeterpunt voor deze website?