Wethouder Jouke Spoelstra doet kick-off van ‘Kies voor Hart en Sport’ in Harkema (20-11-2019)

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Nieuws > Wethouder Jouke Spoelstra doet kick-off van ‘Kies voor Hart en Sport’ in Harkema

Wethouder Jouke Spoelstra doet kick-off van ‘Kies voor Hart en Sport’ in Harkema (20-11-2019)

RSS
Dit item is verlopen op 22-12-2019.

Wethouder Jouke Spoelstra deed woensdagmorgen de kick-off van ‘Kies voor Hart en Sport’ in Harkema. Dat gebeurde tijdens de startdag van het project voor leerlingen van de groepen 5 tot en met 8. Naast bewegen was er aandacht voor gezonde voeding.

Na de startdagen kunnen de scholen zelf aan de slag met de samengestelde lespakketten met een mooie combinatie tussen theorie en praktijk. Daarnaast krijgen alle kinderen de mogelijkheid om kennis te maken met sport naar keuze bij de verschillende sportaanbieders uit de regio.

De afdelingen sportstimulering van de gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam ‘High five sportstimulering’. Op deze manier willen ze de kwaliteit van de sportstimulering in beide gemeenten verbeteren en de zichtbaarheid vergroten. Tijdens de startdag is ook het nieuwe logo gepresenteerd.