Werken bij de gemeente

Home > Organisatie & bestuur > Werken bij de gemeente

Werken bij de gemeente

Actuele vacatures

Er zijn op dit moment 2 vacatures bij de gemeente Achtkarspelen:

Solliciteren

De gemeente probeert vacatures altijd eerst intern in te vullen. Lukt dat niet, dan plaatsen we onze vacatures op deze website.

Stage bij de gemeente

Wil je stage gaan lopen bij de gemeente Achtkarspelen? Een goed idee! Er valt hier namelijk veel te leren. Wist je bijvoorbeeld dat een gemeente wel driehonderd verschillende producten en diensten heeft? Wij hebben dan ook veel verschillende soorten medewerkers in dienst: van secretaresses tot juristen, van communicatieadviseurs tot telefonistes, van economen tot ingenieurs. Daardoor kunnen wij studenten van uiteenlopende MBO, HBO en soms WO-opleidingen een stageplaats aanbieden.

Wat moet ik doen?

Neem contact op met het team Personeel en Organisatie van de gemeente Achtkarspelen, via telefoonnummer 14 0511 (zonder netnummer) of stuur een e-mail naar infohrm@t-diel.nl. Jaarlijks hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Achtkarspelen als werkgever

Ben jij bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling en in de relatie met je collega’s en klanten?

Bij de gemeente Achtkarspelen krijg je hiervoor de ruimte in een veelzijdige en afwisselende politiek-bestuurlijke omgeving. Binnen de organisatie werken zo’n 250 enthousiaste collega’s met veel ambitie samen aan een breed scala aan maatschappelijke vraagstukken en een onderscheidende dienstverlening aan onze burgers en bedrijven. Naast een wereldbaan, bieden wij een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket dat maximaal wordt afgestemd op de individuele wensen van onze medewerkers.

De gemeente Achtkarspelen is in 2009 verkozen tot beste gemeentelijke werkgever van Nederland.

Contact opnemen

Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost (adres en route)

gemeente@achtkarspelen.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!

06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Opmerking/verbeterpunt voor deze website?