Het Heit&Mem-café in Achtkarspelen is een plek waar ouders op een ontspannen manier met elkaar kunnen praten over de opvoeding en de ontwikkeling van kinderen. Het hoeft helemaal niet te gaan over moeilijke onderwerpen, maar gewoon over dagelijkse dingen waar u als ouder tegenaan loopt. U kunt leren van elkaars ervaringen. Elke maand zijn er interessante en leuke thema’s zoals Tandverzorging, Zindelijkheid en Beweegkriebels.

Het Heit&Mem-café is een initiatief van het Jeugdteam, GGD, JGZ, consultatiebureau en moeders (vrijwilligers) uit de gemeente Achtkarspelen.

Informatie

Het Heit&Mem-café vindt elke laatste vrijdag van de maand plaats in de bibliotheek (It Vleckehûs in Surhuisterveen aan de B.J.Schurerweg 14). De toegang is gratis.

Om 9.30 uur ontvangst en inloop, 10.00 uur starten we met het onderwerp, 11.00 uur stoppen we. Het is voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Kinderen zijn altijd welkom en kunnen bij de meeste onderwerpen leuk en actief meedoen. Er is gratis koffie/thee/limonade.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u het online contactformulier invullen(externe link). Voor meer informatie kunt u ook terecht op de Facebookpagina van het Heit&Mem-café Achtkarspelen(externe link).