MFC It Vleckehûs

It Vleckehûs, het Multifunctioneel Centrum (MFC), Bartholomeüs Jacobus Schurerweg 14 in Surhuisterveen is dé plaats waar het allemaal gebeurt, waar veel organisaties en instellingen hun intrek hebben genomen.

Ontmoeten

Iedereen die door Surhuisterveen rijdt, kan er niet omheen: het Multifunctioneel Centrum It Vleckehûs. Een prachtig gebouw waarin diverse organisaties en instellingen huisvesten. Met als doel 1 centraal punt te vormen voor iedereen in Surhuisterveen en wijde omstreken.

Surhuisterveen is de spil van de gemeente Achtkarspelen. Volop bedrijvigheid. Vandaar dat voor dit gebouw is gekozen voor de naam It Vleckehûs: hét huis waarin volop activiteiten en mogelijkheden zijn en waar iedereen zich thuis voelt.

Het hele jaar door zijn er activiteiten voor jong en oud.

It Vleckehûs is dé plek waar u andere mensen kunt ontmoeten, waar u aan kunt schuiven aan de leestafels of een praatje kunt maken onder het genot van een kopje koffie.

kopje koffie

Ruimte huren in It Vleckehûs?

U kunt een ruimte huren voor:

  • een bijeenkomst, bijvoorbeeld voor een vergadering, overleg of workshop
  • een flexplek
  • repetities van bijvoorbeeld een koor- of muziekgroep

Loop eens binnen en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u vragen?

Of wilt u meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheid voor het huren van een ruimte? Vul het aanvraagformulier in. Wij nemen dan contact met u op.