In maart heeft burgemeester Oebele Brouwer aangegeven dat hij geen nieuwe termijn aangaat en stopt als burgemeester. Daarom zoeken we een nieuwe burgemeester die goed past bij Achtkarspelen. Wat verwacht u van een nieuwe burgemeester? Over welke eigenschappen moet hij of zij beschikken? Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Wat vindt u belangrijke eigenschappen voor de nieuwe burgemeester en welke vraag zou u stellen aan de nieuwe burgemeester tijdens een sollicitatiegesprek? Dit komt in de vacature te staan die 6 juni 2024 uitgaat.

De gemeenteraad gaat aan de slag met de profielschets en hoort graag wat u als inwoner belangrijk vindt. Met het beantwoorden van vijf vragen denkt u daarover mee. U kunt de vragenlijst invullen tot en met 7 mei. Invullen kost ongeveer 5 minuten. Alvast hartelijk dank!
 

Vul de vragenlijst in 

Onderzoeksbureau Moventem voert het onderzoek uit in opdracht van gemeente Achtkarspelen. Alle antwoorden worden vertrouwelijk verwerkt (volgens de AVG) en nooit op persoonsniveau teruggekoppeld naar de gemeente.