Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Via de onderstaande link leest u welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Weg- en rioolwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers) hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Herinrichting centrumplan Surhuisterveen

  (16-09-2020)

  Het centrum van Surhuisterveen staat aan de vooravond van een herinrichting. De werkzaamheden starten eind september en worden afgerond in het najaar van 2021.

 • Glasvezel werkzaamheden in Buitenpost door KPN NetwerkNL

  (05-06-2020)

  De komende tijd voert KPN NetwerkNL in heel Buitenpost werkzaamheden uit om glasvezel aan te leggen. Het doel is om meer dan 2500 woningen te voorzien van een glasvezel aansluiting.

 • Herstraten Skoalikkers te Augustinusga

  (25-05-2020)

  Op 15 juni start de gemeente Achtkarspelen met onderhoudswerkzaamheden aan de Skoalikkers. De aannemer die deze werkzaamheden zal uitvoeren is Spoelstra & Nijboer uit Surhuisterveen.

 • Wegwerkzaamheden: afsluiting Groningerstraat Surhuisterveen tot 20 december 2020

  (01-04-2020)

  Vanaf dinsdag 14 april start aannemer Witteveen uit Surhuisterveen in opdracht van de gemeente Achtkarspelen met de reconstructie van de Groningerstraat te Surhuisterveen. Het centrum en de ondernemers aan de Groningerstraatweg zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

 • Reconstructie Groningerstraat in Surhuisterveen

  (31-03-2020)

  De gemeente Achtkarspelen start op 14 april 2020 met het opknappen van de Groningerstraat te Surhuisterveen. Het betreft het gedeelte na de kruising met de Fossemastraat / Teake Schuilingastraat tot en met de kruising van de Warreboslaan / Molenweg.