Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Via de onderstaande link leest u welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Weg- en rioolwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers) hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Reconstructie Homear te Harkema

  (10-10-2019)

  De Homear, vanaf de Reitsmastrjitte tot de Dwerssingel/Ikeloane, staat voor 2019 op de planning voor onderhoud.

  Naar aanleiding van de inloopbijeenkomst van 2 juli 2019 is er een definitief ontwerp voor de Homear tot stand gekomen. Tijdens de bijeenkomst zijn een aantal opmerkingen gemaakt die, na overleg met de aanwonenden, zoveel mogelijk in het definitieve ontwerp zijn verwerkt.

 • Werkzaamheden De Trochrinner Surhuisterveen

  (23-09-2019)

  Vanaf 2 Oktober 2019 is de Trochrinner in Surhuisterveen afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer richting de Lidl kan gebruikmaken van de Lange streek en Hurdrider. De werkzaamheden duren 3 weken: 19 Oktober is de Trochrinner weer toegankelijk voor verkeer.

 • Wegwerkzaamheden Newtonstraat Buitenpost

  (23-09-2019)

  Vanaf 30 September 2019 is de Newtonstraat te Buitenpost afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De stremming is vanaf Kelvinstraat tot aan het bebouwde kom bord, richting het spoor. Verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden duren 3 weken: 19 Oktober is de Newtonstraat weer toegankelijk voor verkeer. 

 • Werkzaamheden Oude Dijk

  (09-07-2019)

  De gemeenteraad van Achtkarspelen heeft op 24 januari 2019 besloten om de Oude Dijk, tussen de brug Butenposterfeart tot en met de kruising Nonnepaed/Miedwei/Oude Dijk in te richten als stringente 60km weg. 

 • Reconstructie Groningerstraat in Surhuisterveen

  (25-06-2019)

  De gemeente Achtkarspelen start eind 2019 met het opknappen van de Groningerstraat te Surhuisterveen. Het betreft het gedeelte na de kruising met de Fossemastraat / Teake Schuilingastraat tot en met de kruising van de Warreboslaan / Molenweg.

 • Reconstructie Goudsjeblom-, Dahlia- en Klaproasstrjitte in Kootstertille

  (17-06-2019)

  De gemeente Achtkarspelen start in het najaar met het opknappen van de Goudsjeblom-, Dahlia- en Klaproasstrjitte in Kootstertille. Het riool wordt vervangen en de straten worden opgeknapt.

 • Reconstructie Dr. Postmastraat, Dr. Wumkesstraat en Nyckle Haismastraat

  (30-04-2019)

  De gemeente Achtkarspelen start 20 mei met het opknappen van de Dr. Postmastraat, Dr. Wumkesstraat en Nyckle Haismastraat in Buitenpost. Het riool wordt vervangen en de straten worden gereconstrueerd.

Contact opnemen

Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost (adres en route)

gemeente@achtkarspelen.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!

06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Opmerking/verbeterpunt voor deze website?