Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Via de onderstaande link leest u welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Weg- en rioolwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers) hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Onderhoudswerkzaamheden Ikewei/Mounewei tussen Twijzel en Twijzelerheide

  (17-04-2018)

  25 april 2018 starten de werkzaamheden op het gedeelte buiten de bebouwde kom.Het doorgaande verkeer is op deze dag  gestremd. Gedurende deze werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid.

  Naar verwachting duren de aanvullende werkzaamheden tot  4 mei 2018. Tijdens de aanvullende werkzaamheden  is er verkeershinder. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer of korter duren.

  Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Achtkarspelen afdeling Beheer via 140511.

 • Wegwerkzaamheden aan de Buorren in Drogeham

  (11-04-2018)

  Op 16 april start de gemeente Achtkarspelen met onderhoud van de openbare weg aan de Buorren te Drogeham op het traject tussen de kruising Buorren 6 t/m 26.

 • Herinrichting Jeltingalaan 

  (05-12-2017)

  De gemeente Achtkarspelen richt de Jeltingalaan in Buitenpost opnieuw in om verkeersveiligheid en uitstraling te verbeteren.

 • Reconstructie Doarpsstrjitte Surhuizum

  (27-11-2017)

  De gemeente Achtkarspelen voert vanaf 1 november 2017 tot in het voorjaar van 2018 wegwerkzaamheden uit aan de Doarpsstrjitte en It Súd in Surhuizum. De weg en een deel van het riool zijn aan groot onderhoud toe.

 • Werkzaamheden Oude Dijk

  (30-10-2017)

  In oktober zijn de werkzaamheden in de Twizelermieden gestart. De aannemer start met het afgraven van gronden en het ophogen van de kaden langs de Oude Dijk. In deze fase is er veel grondtransport, de aannemer wil de overlast tot een minimum beperken. Het herprofileren van de watergangen (sloten) gebeurt nadat de kaden opgehoogd zijn, daarna graaft de aannemer de nieuwe watergangen. In de laatste fase worden de stuwen, het fietspad en de fietsbrug geplaatst.

 • Reconstructie Warmoltsstrjitte in Harkema

  (26-06-2017)

  De gemeente Achtkarspelen voert na de zomervakantie groot onderhoud uit aan de Warmoltsstrjitte op het traject tussen de Pauloane en de Reitsmastrjitte. De weg en het riool zijn aan vervanging toe. Ook kan de straat qua uitstraling best een opknapbeurt gebruiken.

 • Baggeren oostelijke insteekhaven Gerkesklooster

  (13-04-2017)

  De gemeente Achtkarspelen voert onderhoudsbaggerwerk uit in de haven bij Gerkesklooster.

 • Herinrichting Stationsgebied – Schoolstraat Buitenpost

  (13-04-2017)

  De herinrichting van het gebied vanaf het station tot en met de Schoolstraat in Buitenpost is in volle gang. Het werk wordt uitgevoerd door aannemersbedrijf Witteveen uit Surhuisterveen. Omwonenden worden door de aannemer per deelgebied op de hoogte gehouden van de planning.

 • Graafwerkzaamheden groengordel Lutkepost

  (31-03-2017)

  De nieuwe groengordel ter hoogte van de woonwijk Lutkepost en Mûnewyk is bijna klaar!

Contact opnemen

Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost (adres en route)

gemeente@achtkarspelen.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!

06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Opmerking/verbeterpunt voor deze website?