Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Via de onderstaande link leest u welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Weg- en rioolwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers) hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Werkzaamheden Oude Dijk

  (09-07-2019)

  De gemeenteraad van Achtkarspelen heeft op 24 januari 2019 besloten om de Oude Dijk, tussen de brug Butenposterfeart tot en met de kruising Nonnepaed/Miedwei/Oude Dijk in te richten als stringente 60km weg. 

 • Reconstructie Homear te Harkema

  (25-06-2019)

  De Homear, vanaf de Reitsmastrjitte tot de Dwerssingel/Ikeloane, staat voor 2019 op de planning voor onderhoud.

 • Reconstructie Groningerstraat in Surhuisterveen

  (25-06-2019)

  De gemeente Achtkarspelen start na de bouwvak met het opknappen van de Groningerstraat te Surhuisterveen. Het betreft het gedeelte na de kruising met de Fossemastraat / Teake Schuilingastraat tot en met de kruising van de Warreboslaan / Molenweg.

 • Reconstructie Goudsjeblom-, Dahlia- en Klaproasstrjitte in Kootstertille

  (17-06-2019)

  De gemeente Achtkarspelen start in het najaar met het opknappen van de Goudsjeblom-, Dahlia- en Klaproasstrjitte in Kootstertille. Het riool wordt vervangen en de straten worden opgeknapt.

 • Reconstructie Dr. Postmastraat, Dr. Wumkesstraat en Nyckle Haismastraat

  (30-04-2019)

  De gemeente Achtkarspelen start 20 mei met het opknappen van de Dr. Postmastraat, Dr. Wumkesstraat en Nyckle Haismastraat in Buitenpost. Het riool wordt vervangen en de straten worden gereconstrueerd.

 • Reconstructie Frisostrjitte, Nassauwyk en Maria Louiseloane in Kootstertille

  (28-03-2019)

  De gemeente Achtkarspelen start in het voorjaar met het opknappen van de Frisostrjitte, Nassauwyk en de Maria Louiseloane in Kootstertille. We vervangen het riool en knappen de straten op.

 • Woonrijp maken Vierstromenland Surhuisterveen

  (02-10-2018)

  De gemeente Achtkarspelen voert vanaf halverwege oktober groot onderhoud uit in de wijk Vierstromenland in Surhuisterveen. De werkzaamheden die worden uitgevoerd is het opbreken en opnieuw aanbrengen van de rijbaan, aanbrengen van trottoirbanden, trottoirkolken, inritten, tegels, lantaarnpalen, parkeerplekken, groen etc.

Contact opnemen

Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost (adres en route)

gemeente@achtkarspelen.nl

Telefoonnummer 14 0511
Bellen vanuit het buitenland
Bereikbaarheid bij calamiteiten

Openingstijden

Heeft u een vraag? WhatsApp ons!

06 21 15 48 97. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een sms te sturen.

Opmerking/verbeterpunt voor deze website?