Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Via de onderstaande link leest u welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Weg- en rioolwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers) hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Werkzaamheden Alde Dyk Kootstertille

  (27-01-2021)

  Naar aanleiding van klachten over geluidsoverlast en snelheid op de Alde Dyk, tussen de rotonde en de Pinksterblom-strjitte, heeft de gemeenteraad besloten om budget beschikbaar te stellen om maatregelen te treffen op de Alde Dyk.

 • Uitbreiding Lauwerskwartier 2e fase

  (23-11-2020)

  Op 30 november 2020 start de gemeente met het bouwrijp maken van de 2e fase op het bedrijventerrein Lauwerskwartier in Surhuisterveen. Het bedrijventerrein wordt uitgebreid met ongeveer 4 hectare (11 kavels) aan de zuidwest kant van het Lauwerskwartier, richting de Warreboslaan. Op deze pagina vindt u actuele informatie en contactgegevens van de gemeente en de aannemer.

 • Herinrichting centrumplan Surhuisterveen

  (16-09-2020)

  Het centrum van Surhuisterveen staat aan de vooravond van een herinrichting. De werkzaamheden starten eind september en worden afgerond in het najaar van 2021.

 • Glasvezel werkzaamheden in Buitenpost door KPN NetwerkNL

  (05-06-2020)

  De komende tijd voert KPN NetwerkNL in heel Buitenpost werkzaamheden uit om glasvezel aan te leggen. Het doel is om meer dan 2500 woningen te voorzien van een glasvezel aansluiting.

 • Herstraten Skoalikkers te Augustinusga

  (25-05-2020)

  Op 15 juni start de gemeente Achtkarspelen met onderhoudswerkzaamheden aan de Skoalikkers. De aannemer die deze werkzaamheden zal uitvoeren is Spoelstra & Nijboer uit Surhuisterveen.