Werkzaamheden

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Werkzaamheden

Werkzaamheden

Via de onderstaande link leest u welke werkzaamheden er de komende tijd zijn. Heeft u na het lezen van een bericht toch nog vragen? Bel dan met de gemeente via telefoonnummer 14 0511.

Weg- en rioolwerkzaamheden kunnen altijd enige (verkeers) hinder veroorzaken. Dat proberen we natuurlijk tot een minimum te beperken. Maar helemaal voorkomen kunnen we het niet. We vragen uw begrip daarvoor!

 • Wegwerkzaamheden: afsluiting Groningerstraat Surhuisterveen

  (01-04-2020)

  Vanaf dinsdag 14 april start aannemer Witteveen uit Surhuisterveen in opdracht van de gemeente Achtkarspelen met de reconstructie van de Groningerstraat te Surhuisterveen.

 • Reconstructie Groningerstraat in Surhuisterveen

  (31-03-2020)

  De gemeente Achtkarspelen start op 14 april 2020 met het opknappen van de Groningerstraat te Surhuisterveen. Het betreft het gedeelte na de kruising met de Fossemastraat / Teake Schuilingastraat tot en met de kruising van de Warreboslaan / Molenweg.

 • Aanleg fietspassage onder de spoorlijn Leeuwarden-Groningen

  (05-03-2020)

  In het voorjaar van 2020 start de gemeente met de aanleg van een fietspassage onder de spoorbrug over de Stroobossertrekvaart. Deze passage komt te liggen op de plek waar vroeger een spoorwegovergang was in de Trekweg bij Buitenpost. De aanleg duurt ongeveer vier maanden.

 • Reconstructie Homear te Harkema

  (24-02-2020)

  De werkzaamheden aan de Homear in Harkema starten door het slechte weer niet dinsdag 25 februari maar naar verwachting maandag 2 maart.

 • Reconstructie centrum Surhuisterveen

  (14-01-2020)

  Het centrum van Surhuisterveen staat aan de vooravond van een reconstructie. De verwachting is dat de werkzaamheden na de zomer starten. De werkzaamheden nemen ongeveer een jaar in beslag.

 • Reconstructie Goudtsjeblom-, Dahlia- en Klaproasstrjitte in Kootstertille

  (25-10-2019)

  De gemeente Achtkarspelen gaat starten met het opknappen van de Goudtsjeblom-, Dahlia- en Klaproasstrjitte in Kootstertille. We vervangen het riool en knappen de straten op.