Zwembad Buitenpost

Home > Inwoners > Nieuws en bekendmakingen > Zwembad Buitenpost

Zwembad Buitenpost

Zwembad de Kûpe Buitenpost

In Buitenpost wordt een nieuw energieneutraal zwembad gebouwd. De gemeente heeft het beheer en de exploitatie ervan in handen. Het nieuwe bad komt naast het huidige zwembad op het parkeerterrein aan de Kuipersweg. Tot het moment van realisatie van het nieuwe zwembad blijven alle zwemactiviteiten gegarandeerd.

Nadat de aannemer is geselecteerd gaat medio 2020 de schep in de grond. Het is de bedoeling dat tweede kwartaal 2021 het zwembad open gaat.

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Informatie over de stand van zaken van het nieuwe zwembad in Buitenpost in voortaan alleen digitaal verkrijgbaar. Wilt u op de hoogte blijven van de stand van zaken? Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

.

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Stand van zaken zwembad Buitenpost (17-04-2020)

Alle lichten staan op groen voor de bouw van een nieuw energieneutraal zwembad in Buitenpost. De gemeenteraad stemde donderdag 16 april in met een extra krediet van 1,2 miljoen euro. Ook is het bestemmingsplan vastgesteld wat de bouw van het zwembad mogelijk maakt. ‘Ik ben erg blij dat we koers hebben gehouden en dat we binnenkort kunnen starten met de bouw van een kwalitatief en duurzaam zwembad,’ zegt wethouder Jouke Spoelstra.  We praten u in deze nieuwsbrief bij over de nieuwste ontwikkelingen.

Stand van zaken zwembad Buitenpost (06-03-2020)

In het tweede kwartaal van 2020 willen we starten met de bouw van het nieuwe zwembad in Buitenpost. De afgelopen maanden zijn er weer stappen gezet in onder andere het bestemmingsplan, de aanbesteding en de kapvergunningen. We praten u in deze nieuwsbrief graag bij over de nieuwste ontwikkelingen.

Stand van zaken zwembad Buitenpost (11-12-2019)

In 2020 willen we de bouw van het nieuwe zwembad in Buitenpost starten. Voor de bouw daadwerkelijk los kan moeten veel zaken geregeld worden, denk aan bijvoorbeeld ontwerp bestemmingsplan, aanbesteding, kapvergunning. Hier zijn afgelopen maanden stappen in gezet. Lees meer over de laatste stand van zaken.

Voorontwerp bestemmingsplan (04-07-2019)

Er is een vervolgstap gezet in de ruimtelijke procedure van de nieuwbouw van het zwembad in Buitenpost. Lees meer over het voorontwerp bestemmingsplan.

Voorlopig ontwerp zwembad (04-07-2019)

Naast het voorontwerp van het bestemmingsplan is ook hard gewerkt aan het ontwerp van het zwembad. Lees meer over het voorlopig ontwerp.

23 april inloopavond (24-04-2019)

Belangstellenden konden dinsdagavond 23 april de plannen voor het nieuw te bouwen zwembad in Buitenpost bekijken. In de Kûpe werden verschillende schetsen getoond. Lees meer over de inloopavond.

Documenten

Documenten

Op de pagina Documenten vindt u bestanden over het nieuwe zwembad, zoals sfeerbeelden.

Contactformulier

Contactformulier

Wilt u iets vragen of doorgeven over de nieuwbouw? Vul dan het online contactformulier in.