Midsimmermoeting 2024

Op woensdag 19 juni organiseert de gemeente Achtkarspelen van 17.00 tot 20.00 uur een Midsimmermoeting. We nodigen alle inwoners, bedrijven, organisaties en verenigingen uit Achtkarspelen uit voor deze feestelijke ontmoeting rondom het gemeentehuis.

Hapjes, drankjes, muziek en springkussen

Er is volop gelegenheid elkaar te ontmoeten. Wij zorgen voor een hapje, drankje en livemuziek. Ook de kinderen vergeten we niet, een springkussen staat klaar! Boargemaster Oebele Brouwer: 'der is genôch om it iten oer te slaan en gesellich del te kommen'. 

Programma

Boargemaster Oebele Brouwer houdt een toespraak, er is livemuziek van SA, Marcel Smit en van Paddy's Day en we nemen afscheid van kinderburgemeester Thea Lien. 

Praktisch

De Midsimmermoeting vindt plaats rondom de ingang van het gemeentehuis in Buitenpost. Het is een gratis evenement. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren op de parkeerplaatsen bij het station, de Roskam of de Poiesz. Vanaf al deze plekken is het een klein stukje lopen naar de Midsimmermoeting. Het evenement vindt plaats van 17.00 tot 20.00 uur. 

Uitnodiging en aanmelden

Bekijk hieronder de feestelijke uitnodiging en meld je aan via de QR-code of via het formulier aanmelding midsimmermoeting.