Open sollicitaties

Wil je graag bij ons werken, maar staat er geen passende vacature voor je bij? Jouw open sollicitatie is welkom. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en ambitie. Stuur jouw motivatiebrief en cv naar infohrm@t-diel.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

  Over de gemeente Achtkarspelen

  Gemeente Achtkarspelen is een plattelandsgemeente in het oosten van de provincie Fryslân. Het ligt in het Nationaal Landschap Noardlike Fryske Wâlden. Het is een gebied met veel ruimte. De gemeente telt 12 dorpen en een aantal buurtschappen. De gemeente heeft 28.137 inwoners (per 1 januari 2023). De hoofdplaats is Buitenpost. Hier staat ook het gemeentehuis. 

  Meer informatie vind je op Feiten en cijfers gemeente.

  Werkmaatschappij 8KTD

  De gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel werken samen in een werkmaatschappij. Dat gaat veranderen. Beide gemeenten gaan zelfstandig verder. Voorlopig blijft de werkmaatschappij bestaan en gaat het werk gewoon door. Projecten wachten niet en ook onze inwoners en ondernemers rekenen op ons.  
    
  Samen moeten we het doen en daar gaan we voor. Daarom zijn wij op zoek naar medewerkers met lef.  Wil jij werken in een veranderende omgeving die ertoe doet? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.  

  Onze kernwaarden

  • Plezier
  • Mens centraal
  • Samenwerken
  • Verantwoordelijkheid
  • Betrouwbaar

  Onze missie

  Samen werken wij aan een omgeving waar iedereen prettig kan wonen, leren, werken en recreëren. 

  Onze visie

  Wij zijn een moderne, transparante, innovatieve en professionele organisatie die inspeelt op de behoefte van de mienskip en elkaar. 

  Ons verhaal

  Verhalen van collega's 

  Leer onze organisatie beter kennen aan de hand van een aantal persoonlijke verhalen van onze collega's. Wie weet word jij onze toekomstige collega!

  Verhalen van collega's

  Leren en ontwikkelen

  We vinden jouw ontwikkeling en groei belangrijk! Daarom bieden wij al onze collega's de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en hun kennis up-to-date te houden met onze online leerplatform: De 8KTD Akademy. 

  En hoe gemakkelijk is het als je dat gewoon kunt doen op het moment dat het jou uitkomt, thuis of op je werkplek. De 8KTD Akademy zit boordevol fantastische e-learnings, microlearnings, video's en artikelen. Er is letterlijk voor iedereen iets te vinden. Je vindt honderden mogelijkheden online om jezelf te verbeteren of om handige tips en tricks op te doen. Of je nu kiest voor een uitgebreide training of een supersnelle microlearning de mogelijkheden zijn eindeloos. 

  Naast ons online leeraanbod, kun je het hele jaar volop trainingen, workshops en cursussen incompany volgen bij ons. Ook organiseren we in samenwerking met andere collega's leuke thema weken, zoals de Week van de Dienstverlening, maand van de Vitaliteit, summer school en training je collega week. 

  Flexibel werken

  Als jouw werk het toelaat, kun je flexibel werken. Dat betekent dat je werkt waar het op dat moment het beste uitkomt; op kantoor om samen te werken of thuis waar je geconcentreerd kunt werken. Jij maakt deze keuze in overleg met je leidinggevende en je collega’s van je team.

  Als werkgever hebben wij de zorgplicht voor een veilige en gezonde werkplek voor medewerkers. Daarom faciliteren wij thuiswerken door het aanbieden van ergonomisch instelbaar bureau en bureaustoel. En natuurlijk krijg je ook een laptop met muis, oplader en tas, een smartphone, een beeldscherm en toetsenbord.
   

  Jouw werkplek

  Wanneer je bij de werkmaatschappij 8KTD werkt, werk je voor 2 gemeenten. Elke gemeente heeft zijn eigen gemeentehuis. Afhankelijk van jouw functie kan het zijn dat je op beide gemeentehuizen werkt. 

  We hebben de volgende locaties:

  • Gemeentehuis Achtkarspelen, Buitenpost
  • Gemeentewerf, Buitenpost en Surhuisterveen
  • De Kruidhof, Buitenpost
  • Gemeentehuis Tytsjerksteradiel, Burgum
  • Gemeentewerf en milieustraat, Burgum
  • Binnenzwembad De Wetterstins, Burgum
  • Buitenzwembad De Sawn Doarpen, Gytsjerk