De genomineerde bedrijven voor de Ondernemersprijs Achtkarspelen 2023 zijn bekend. Deze week koos de vijfkoppige jury zes genomineerden uit de vele aanmeldingen. 

De categorie Kleinbedrijf wordt vertegenwoordigd door Bouwtechnics uit Augustinusga, UBUNTU Lifestyle uit Surhuisterveen en Fitjong uit Buitenpost. In de categorie Middenbedrijf maken OPNIEUW! uit Buitenpost, HOS OIL uit Surhuisterveen en Kingma’s Bouwbedrijf uit Buitenpost kans op de prijs. Na de zomer gaat de jury op bezoek bij de bedrijven.

De Ondernemersprijs wordt uitgereikt op donderdag 9 november in de Lantearne in Surhuisterveen. Tijdens de feestelijke avond worden de genomineerden in het zonnetje gezet en is er speciale aandacht voor de goede samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven binnen onze gemeente. Het thema dit jaar is ‘Talentontwikkeling’, dat goed aansluit bij de Onderwijsprijs die wordt uitgereikt aan een initiatief uit het onderwijs. Ook is er een Publieksprijs voor de onderneming die het meest in trek is bij de bezoekers van de avond.

Meer informatie over de Ondernemersprijs vindt u hier: Ondernemersprijs Achtkarspelen 2023