Binnen de gemeente Achtkarspelen verzorgt Jobinder het vervoer voor mensen die niet zelfstandig kunnen reizen. Voor meer informatie over de diensten van Jobinder verwijzen wij u naar de website van Jobinder(externe link).

Coronavirus: Extra maatregelen Wmo-vervoer

Het Wmo-vervoer gaat net als het regulier openbaar vervoer, weer voorzichtig van start. Wel blijven we samen werken aan het voorkomen van het verder verspreiden van het Coronavirus. Dit betekent concreet dat voor uw eigen veiligheid en die van de chauffeurs de onderstaande voorzorgsmaatregelen gelden. Lees hier meer over op de site van Jobinder(externe link).

Hoe werkt het?

Aanvragen

Om met Jobinder te kunnen reizen, heeft u een vervoerspas nodig. Deze kunt u aanvragen via het Wmo-loket van de gemeente, neem hiervoor telefonisch contact op via 14 0511 (zonder netnummer).

Rit reserveren?

Bent u al in het bezit van een vervoerspas en wilt u een rit reserveren? Voor het reserveren van een rit gaat u naar www.jobinder.frl(externe link). Klik vervolgens op de link 'reserveren'. Telefonisch reserveren kan ook, via 0900-450500.

Vragen of klachten?

Voor vragen over reserveringen kunt u terecht bij Jobinder via 0900-450500. Heeft u een klacht of opmerking? Ook dan kunt u telefonisch contact opnemen met Jobinder via 070 370 1376. U kunt de gemeente ook benaderen voor vragen, dit kan via het telefoonnummer 14 0511 (zonder netnummer).